Koirille

Meiltä löydät erittäin monipuolisen ja laajan valikoiman laadukkaita tuotteita koirasi kaikkiin elämänvaiheisiin.

Koiranruuat

Koiranruokavalikoimassamme kiinnitämme huomiota erityisesti ruokien laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ruuista saamiimme asiakaspalautteisiin. Tämän koemme tärkeäksi, koska markkinoilla myydään ja markkinoidaan myös ruokia, jotka ovat raaka-aineiltaan hyvin heikkolaatuisia. Tuotteemme ovat alalle kouluttautuneen henkilökuntamme tarkasti valikoimia. Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa, mikäli olet epävarma koirallesi sopivasta ruuasta.

Ruokavalikoimamme:

 • Brittiläisestä Golden Eagle Holistic -sarjasta löydät eri ikävaiheisiin suunnitellut ruuat. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös edullisempi Golden Eagle Premium Adult. Golden Eagle -ruuista saat bonuskortilla joka 13. pussin/säkin veloituksetta.
 • Saksalaisen Escapure-sarjan erikoisruuat sopivat kaikille koirille, mutta aivan erityisesti yliherkkyyksistä ja allergioista kärsiville.
 • Brittiläisestä James Wellbeloved -sarjasta myymme aikuisten koirien lammas-riisi ja kalkkuna-riisi -ruokia, jotka sopivat myös monille yliherkkyyksistä ja allergioista kärsiville koirille. Myös sarjan muita laatuja on saatavissa tilauksesta.
 • Kennelpakasteen lihoista perusvalikoimissa naudanliha, sianliha ja naudanmaha. Muut pakastelihat ja isommat erät ovat saatavissa tilauksesta. Liharuokintaa tai kotiruokintaa täydentämään valikoimistamme löytyvät myös riisimurot ja Allco Beiflocke -hiutaleet.

Ravintolisät

Meillä on erittäin monipuolinen ravintolisävalikoima, josta löytyy useita eri kivennäis-, vitamiini-, rasvahappo- ym. ravintolisävalmisteita. Niitä käytetään täydentämään perusravintoa, puutosoireiden hoidossa sekä turvaamaan ravintoaineiden riittävä saanti erityistilanteissa (mm. toipilaille, vanhuskoirille sekä tiineyden ja imetyksen aikana).

Valikoimamme koostuu sekä eläimille suunnatuista tuotteista, että sellaisista ihmisten ravintolisätuotteista, jotka soveltuvat annettavaksi myös koirille. Moni ihmisille suunnattu tuote on vaikutuksiltaan laadukkaampi ja tehokkaampi.

Ruokakupit

Oma ruokakuppi on jokaiselle koiralle tärkeä. Valikoimistamme löydät laadukkaat metalli- ja keramiikkakupit sekä ekologiset BecoThings -kupit. Kupeissa useita eri malleja, joista osa liukuesteillä. Lisäksi kokoontaitettavia, silikoonisia matkakuppeja, loiskumattomia kuppeja sekä matkajuomapulloja. Muovikuppeja emme suosittele, koska ne aiheuttavat usein kontaktiallergioita.

Puruluut

Monelle koiralle paras tapa rentoutua on puruluun parissa vietetty rauhallinen hetki. Kotimaiset Ariston RAUH! -herkut ovat koirien suuressa suosiossa. Suomalaisessa puruluutuotannossa laadunvalvonta takaa puhtaat, turvalliset tuotteet. Lisäksi valikoimissamme myös muita perinteisiä nahkaisia puristeluita ja -rullia, kenkiä, pesäpalloja ym.

Koulutusnamit ja herkut

RAUH! -herkkujen lisäksi koulutusnameiksi ja herkkuhetkiin löydät valikoimastamme Planet Petin erilaiset lisäaineettomat, pakastekuivatut, lihaisat herkkupalat. Lisäksi löydät meiltä puhtaat riistaherkut, jotka maistuvat kaikille koirille ja sopivat erityisesti allergioista ja yliherkkyyksistä kärsiville.

Lelut ja harrastetarvikkeet

Leluvalikoimastamme löydät erittäin laajan valikoiman erilaisia latexleluja, kestäviä umpikumileluja, pehmoja, köysiä, aktivointileluja, vesileluja jne.

Harraste- ja koulutustarvikkeistamme löytyvät erilaiset pillit, naksuttimet, juuttipatukat, puiset noutokapulat sekä herkkupussukat ja -laukut. Retkeilyyn koirille omat selkäreput, joista löytyy useampaa eri kokoa.

Ulkoilutarvikkeet

Turvallisuutta lisäävät heijastinliivit sekä muut heijastintuotteet, joista löytyy varmasti jokaiselle nelijalkaiselle sopiva tuote! Lisäksi löydät meiltä erittäin tehokkaat Orbiloc-vilkkuvalot, joilla on 3 vuoden takuu!

Täällä pohjolassa koirakin tarvitsee erityisesti sateisina ja kylminä aikoina ulkoiluvaatteita. Joillekin riittää sadetakki, toisille toimii parhaimmin neulepuku ja toiset tarvitsevat lämmittävän kokopuvun. Valikoimissamme on erilaisia vaihtoehtoja erilaisille koirille. Meille voit aina tulla sovittamaan tuotteita yhdessä koirasi kanssa!

Sopivat ja laadukkaat varusteet ovat edellytys miellyttävälle ulkoilulle ja harrastustoiminnalle. Valikoimissamme on nahka- ketju, nylon- ja puuvillavarusteita, osa heijastimella varustettuja. Valikoimissamme erilaiset pannat (tavalliset, puolikiristävät, kiristävät), talutusvaljaat, kevyet vetovaljaat, taluttimet, jakajat, jatkopalat taluttimiin, flexit, joustotaluttimet, talutusvyöt, jälkiliinat, kuonopannat, pentupantasetit, turvavaljaat autoon, kiinnitysvaijerit ja maakoukut. Lisäksi tietysti myös erilaiset kakkapussit ja pussisäiliöt.

Muut tarvikkeet

Lenkin jälkeen koira haluaa usein rauhoittua lepäämään ja siihen tarkoitukseen oma peti on yleensä paras paikka. Haluaisiko sinun koirasi vankkuri-, reuna- vai patjamallin?

Koiran kuljettamiseen ja näyttelyihin sekä harrastustoimintaan useita erilaisia häkkejä ja kuljetusboxeja mm. Atlas-boxit, mustat kevytmetallihäkit (pienimmät koot myös pinkkinä) sekä kangashäkit ja -laukut.

Koiran perushoitoon valikoimistamme löytyy laajasti erilaisia kampoja, haroja, karstoja ja harjoja sekä erikokoiset ja -malliset kynsileikkurit sekä sakset. Kynsileikkureita pelkääville koirille vaihtoehtona kynsitrimmerit. Pesuun shampoot ja hoitoaineet, mm. Gottlieb, Helläpesu, Relaxant ym.

Erilaisissa elämäntilanteissa tarvitaan erilaisia tarvikkeita. Valikoimissamme mm.

 •  leikkauksen jälkeiseen hoitoon ja haavanhoitoon desinfiointiaineet sekä nuolemisen estävät kaulurit (muoviset ja "uimarengas"-mallit) ja kehoa suojaavat bodyt,
 •  sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut karkotteet sekä pureskelunestoaineet
 •  tassuja suojaamaan sukat, tossut ja kengät
 • erikokoiset ja -malliset kuonokopat
 • Aboistop -haukunestopannat sekä niihin sopivat täyttöpullot ja paristot
 •  tytöille juoksuaikahousut ja pojille merkkailun estoon urossuojat
 •  kesäaikaan punkkeja karkottamaan TUKES-hyväksytyt Symppis -punkkipannat ja muut karkotteet sekä punkkien poistoon erilaiset punkkipihdit
Varoituskylttejä ja rotutarroja löydät meiltä laajan valikoiman.