Kissoille

Kissanruuat ja herkut

Kissa on lihansyöjä ja sen ravinnon tulisi koostua pääosin hyvälaatuisesta lihasta ja sisältää riittävästi nestettä, jotta kissa pysyy terveenä. Me haluamme tarjota kissallesi parasta, siksi olemme valikoineet hyllyymme mm. Applawsin laadukkaat ja maistuvat kosteat ruuat tölkeissä, ruukuissa ja annospusseissa sekä kuivaruuat.

Herkkupaloina kissoille valikoimassamme on kuivattuja lihaherkkuja, vaihtoehtoina mm. Planet Pet -namipalat sekä kotimaiset RAUH- herkut.

Tarvikkeet

Tiesitkö, että kissanminttusuihke on oiva tapa totuttaa kissa jännittäviin seikkoihin tai opettaa uusiin asioihin? Meiltä löydät aitokissanminttua tehokkaana suihkeena, jota voit laittaa esim. kuljetusboxiin, jolloin kissa oppii viihtymään boxissa. Sitä voi suihkauttaa myös raapimapuuhun, mikä innostaa kissaa raapimaan sohvan sijaan mieluummin omaa raapimapuutaan.

Mikäli kissa raapii sohvia tai seiniä, tai käy tarpeillaan sopimattomissa paikoissa (esim. kukkapenkeissä), myös sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut karkotesuihkeet toimivat oivana apuna. Epätoivotun käytöksen syitä on kuitenkin syytä pohtia myös kissan näkökulmasta: Onko kissallasi jokin vaiva tai ongelma, joka ilmenee normaalista poikkeavana käytöksenä? Jos olet epävarma ongelmien aiheuttajasta tai kaipaat lisätietoja kissasi oikeanlaisesta hoidosta ja ruokinnasta, ota yhteyttä.

Kissat rakastavat leikkimistä! Valikoimistamme löydät runsaasti erilaisia leluja: On monenlaista hiirtä, palloa ja huiskua. Tule valitsemaan omalle kissallesi mieluisin!

Laajasta tarvikevalikoimastamme löytyy:
  • erilaiset ja -kokoiset hiekkalaatikot, katetut wc:t ja hiekkalapiot
  • laadukkaat hiekat (mm. laadukas HelmiHiekka)
  • laadustaan ja kestävyydestään tunnetut Atlas -kuljetusboxit
  • pehmoiset pedit, kissojen suosikkina vankkurimalli
  • raapimislaudat ja -puut
  • oviin asennettavat kissanluukut
  • kammat, harjat, harja- ja pesukintaat, sakset, kynsileikkurit, pesuaineet, desinfiointiaineet ja muut hoitotarvikkeet
  • erilaiset pannat kellolla/ joustolla/ turvalukolla/ heijastimella sekä talutusvaljaat ja taluttimet