Jyrsijöille

Ruuat

Kanit, marsut, chinchillat ja degut ovat kasvissyöjiä, kun taas hiiret, rotat, gerbiilit ja hamsterit ovat sekasyöjiä. Oikeanlainen, lajikohtainen ruokavalio on jokaisen kanin ja jyrsijän terveyden perusta.

Valikoimistamme löydät JR Farmin säilöntä-, väri- ja lisäaineettomat laadukkaat ruuat ja herkut.

Kaneille, marsuille ja chinchilloille löytyy viherpelletit, ja pienjyrsijöille ruokaseokset. Lisäksi laaja valikoima erilaisia herkkuja, mm. kuivatut porkkanat, banaanit, omenat, vihannekset, yrtit, kukat ja niittykasvit, vihannestikut ja -napit, sekä pienjyrsijöille proteiinipitoiset hyönteisseokset ja pureskelutangot.

Jokaisella kanilla ja jyrsijällä tulee olla saatavilla suola- ja kalkkikivi. Suosittelemme JR Farmin luonnollista Himalajansuolakiveä sekä maustamattomia, puhtaita kalkkikiviä. C-vitamiinilisä kuuluu jokaisen marsun ruokavalioon. Lisäksi kaikille kaneille ja jyrsijöille voidaan tarvittaessa antaa monivitamiinivalmisteita. Valikoimistamme löydät helpot veteen lisättävät vitamiinit.

Heinä on kanien, marsujen, chinchillojen ja degujen ravinnon perusta. Valikoimistamme löytyy supersuosittu kotimainen, huippulaatuinen heinä, joka tulee meille suoraan lähituottajalta.

Tarvikkeet

Sopivan kokoinen häkki tai terraario on kanin tai jyrsijän koti. Valikoimissamme on laadukkaat, toimiviksi todetut häkit ja terraariot, mm. Ferplastin Dunat. Lisäksi eri kokoiset kuljetuslaatikot.

Pohjamateriaaleista löytyy pölyämätön Mörttiröpö-haapahake sekä kutterinpurut. Pesämateriaaleiksi tarjoamme luonnollista puuvillaa tähkissä ja Ekokuitu-puukuitua. Hiekassa turkkiaan puhdistaville jyrsijöille löytyy kylpyhiekkaa.

Laadukkaasta tarvikevalikoimastamme löydät ruokakupit, lasi- ja muovivesipullot, heinähäkit, wc:t, juoksupyörät ja -pallot, pesät ja mökit sekä erilaiset häkkivirikkeet.